Tuinarchitect Nossegem: tuinontwerp laten maken?

Home / Tuinarchitect Nossegem: tuinontwerp laten maken?

Tuinarchitect Nossegem

Als tuinarchitect in Nossegem zijn we gespecialiseerd in tuinontwerp op maat. Of het nu groot of klein is, met een vijver of zwembad, daktuinen, stadstuinen, parken, speelplekken… we hebben ze allemaal ontworpen!

Wat kan u van een tuinarchitect verwachten?

We analyseren uw huidig terrein en houden rekening met de omgeving om de perfecte plantharmonie met uw huis of gebouw te garanderen.

Een belangrijke taak van een tuinarchitect is om te werken binnen het vooropgestelde budget en daar houden we dan ook rekening mee. We realiseren zowel budgetvriendelijke als luxe tuinontwerpen in regio Nossegem & omstreken.

U kunt erop vertrouwen dat wij een geweldige ruimte creëren waar u en uw gezin het hele jaar door van kunnen genieten.

Begeleiding bij het ontwerpen van uw tuin

Onze tuinexpert & tuinarchitect begeleidt u bij elke stap van het proces, van het eerste overleg tot het tuinontwerp & de uiteindelijke tuinaanleg.

Mogen wij uw tuinontwerp maken?

Laat ons vandaag helpen om uw droomtuin in Nossegem werkelijkheid te maken. U kan onze tuinarchitect inschakelen voor een tuinontwerp te maken, of voor het ontwerpen van tuin en de realisatie daarvan.

Welke soorten tuinen ontwerpen wij?

Particuliere tuinen, grote en kleine tuinen, met of zonder vijver of zwembad, daktuinen of gemeenschappelijke tuinen van een appartementsgebouw. Ook voor kleine stadstuinen maken wij graag een ontwerp voor een gezellige groenbeleving.

Een goed advies en ontwerp begint voor ons bij een goede analyse van uw perceel en van uw eigen tuinwensen, van veel tuininspiratie en dit binnen een bepaald budget.

Samen zoeken wij “praktisch groen” dat rekening houdt met de ligging en omgeving, waterbeheer, de juiste keuze van planten in de gekozen plaats in de tuin: met een streven naar harmonie tussen natuur en mens op langere termijn, met een mooie buitenbeleving in elk seizoen. Graag onderhouds-vriendelijk en die keuzen waaraan jij en je gezin veel belang hecht.

Een verzorgde groene tuin geeft ons rust en steeds blijheid.

In een mooie tuin voor oud en jong kom ik woorden te kort: bij al die prachtige natuur van planten, bloemen, bomen, heesters, haag, vogels, bijen, vlinders, insecten, enz….

Een tuinprobleem ? Vraag meteen ons bezoek voor advies en een offerte.

Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaannemer, Groenarchitectuur Decherf

Van tuinontwerp tot landschapsontwerp

Als landschaps- en tuinontwerper kunnen wij mooie groenvoorzieningen in een groot domein voorstellen en uitvoeren.

Parken, speeltuin, origineel groen ontwerpen bij een rondpunt of een openbare ruimte, in en rond een nieuwe groot gebouwencomplex.

Creatief groen dat rekening houdt met ligging en omgeving.

Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaannemer, Groenarchitectuur Decherf
Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaannemer, Groenarchitectuur Decherf

Wat doen we nog?

Aanleg en renovatie

Samen maken wij met u een schema van de voorziene werken volgens de offerte en het opgemaakte beplantingsplan.

De aanleg of de (gedeelte) renovatie van de tuin wordt uitgevoerd door onszelf, een klein team met ervaring en passie.

Lange lijst mogelijk:  gazon, haag, draadafsluiting, heesters, halfheesters, vaste planten, bodembedekkers, borders, groot palet bloemen, bomen, een wadi in de tuin, vijver, wandelpaden, siermuurtje, terras, oprit…

Onderhoud van tuinen

De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit gazon maaien met onderhoud, verticuteren, onkruid – en mosbestrijding, snoeiwerken van hagen, heesters en van bomen, onkruid verwijderen, hakken, wieden, bemesten, bloemen onderhouden, vijver reinigen, je wadi onderhouden, verhardingen en terras proper houden, afval afvoeren, enz…

Zowel de overheid als de privé klanten kunnen kiezen voor een eenmalige uitgebreide opdracht of voor meerdere, gespreide onderhoudsbeurten per jaar.

Regelmatig onderhouden zorgt ook om tijdig problemen of mogelijke aantastingen of ziekten te zien.

Goed en regelmatig Tuinonderhoud is zo belangrijk, want het houdt je tuin fit, proper en zeer aangenaam om er te vertoeven.

Vraag ons bezoek voor offerte.

Opritten & terrassen

Uitbreken en nieuwe (her) aanleg van de oprit en/of terras.

Een offerte voorstellen van uw gewenste opdracht. Brede gamma aan mogelijkheden in materiaalkeuze en uitvoeringswijze.

Aandacht en advies bij de voorschriften, waterbeheersing, milieu, goede toegankelijkheid, met een comfortable duurzame oplossing.

Boomverzorging

Jawel, bomen zijn erg belangrijk én mooi in de tuin.

Wij bieden een zeer ruime keuze aan bomen en zoeken met je jouw favoriete boom(en) op de gepaste plaats in de tuin. Je krijgt er informatie en wetenwaardigheden bij de keuze.

Plaatsen van inheemse en bepaalde exotische boomsoorten.

Diverse fruitbomen.

Snoeien en verzorgen van bomen.

Onderzoeken, advies, behandeling bij aantasting ziekten en plagen voor alle beplantingen.

Vellen van bomen en uitfrezen van de stronken, met opruimen/ wegvoeren.

De boomverzorging wordt uitgevoerd door wettelijk erkende boomverzorgers.

Aandacht en advies bij de voorschriften, waterbeheersing, milieu, goede toegangkelijkheid, met een comfortable duurzame oplossing.