Oprit en terras aanleggen Herent

Home / Oprit en terras aanleggen Herent

Oprit en terras aanleggen Herent

Oprit aanleggen? Terras aanleggen? Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om uw oprit en terras aan te leggen in regio Herent. Denk hierbij aan tegels, beton, hout , klinkers, kasseien, dolomiet, grasdallen, …

De perfecte look & feel voor bij aanleg van uw oprit & terras

Wij kunnen u helpen bij het creëren van de perfecte look en feel voor uw buitenruimte. We zullen bij elke stap met u samenwerken om ervoor te zorgen dat u precies krijgt wat u wilt – en dat allemaal tegen een betaalbare prijs.

Duurzame terrassen & opritten

Met onze expertise en ervaring kunnen we elke oprit of terras in Herent omtoveren tot een mooi geheel. Ons team is toegewijd om ervoor te zorgen dat uw project van begin tot eind goed wordt uitgevoerd. En omdat we alleen hoogwaardige materialen gebruiken, gaat het jarenlang mee!

Terras & oprit (her) aanleggen in regio Herent

Een terras of oprit aanleggen bij nieuwbouw is vanzelfsprekend onze expertise, maar ook het uitbreken en nieuwe heraanleg van de oprit en/of terras kan uiteraard!

Wij stellen u een offerte voor op maat van uw wensen. Brede gamma aan mogelijkheden in materiaalkeuze en uitvoeringswijze.

We houden met alles rekening!

Aandacht en advies bij de voorschriften, waterbeheersing, milieu, goede toegankelijkheid, met een comfortable duurzame oplossing.

Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaannemer, Groenarchitectuur Decherf
Tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, tuinaannemer, Groenarchitectuur Decherf

Wat doen we nog?

Ontwerpen en advies voor tuinen

Particuliere tuinen, grote en kleine tuinen, met of zonder vijver of zwembad, daktuinen of gemeenschappelijke tuinen van een appartementsgebouw. Ook voor kleine stadstuinen maken wij graag een ontwerp voor een gezellige groenbeleving.

Een goed advies en ontwerp begint voor ons bij een goede analyse van uw perceel en van uw eigen tuinwensen, van veel tuininspiratie en dit binnen een bepaald budget.

Samen zoeken wij “praktisch groen” dat rekening houdt met de ligging en omgeving, waterbeheer, de juiste keuze van planten in de gekozen plaats in de tuin: met een streven naar harmonie tussen natuur en mens op langere termijn, met een mooie buitenbeleving in elk seizoen. Graag onderhouds-vriendelijk en die keuzen waaraan jij en je gezin veel belang hecht.

Een verzorgde groene tuin geeft ons rust en steeds blijheid.

Ontwerpen en Uitvoeren van openbaar groen

Als landschaps- en tuinontwerper kunnen wij mooie groenvoorzieningen in een groot domein voorstellen en uitvoeren.

Parken, speeltuin, origineel groen ontwerpen bij een rondpunt of een openbare ruimte, in en rond een nieuwe groot gebouwencomplex.

Creatief groen dat rekening houdt met ligging en omgeving.

In een mooie tuin voor oud en jong kom ik woorden te kort: bij al die prachtige natuur van planten, bloemen, bomen, heesters, haag, vogels, bijen, vlinders, insecten, enz….

Een tuinprobleem ? Vraag meteen ons bezoek voor advies en een offerte.

Aanleg en renovatie

Samen maken wij met u een schema van de voorziene werken volgens de offerte en het opgemaakte beplantingsplan.

De aanleg of de (gedeelte) renovatie van de tuin wordt uitgevoerd door onszelf, een klein team met ervaring en passie.

Lange lijst mogelijk:  gazon, haag, draadafsluiting, heesters, halfheesters, vaste planten, bodembedekkers, borders, groot palet bloemen, bomen, een wadi in de tuin, vijver, wandelpaden, siermuurtje, …

Onderhoud van tuinen

De onderhoudswerkzaamheden bestaan uit gazon maaien met onderhoud, verticuteren, onkruid – en mosbestrijding, snoeiwerken van hagen, heesters en van bomen, onkruid verwijderen, hakken, wieden, bemesten, bloemen onderhouden, vijver reinigen, je wadi onderhouden, verhardingen proper houden, afval afvoeren, enz…

Zowel de overheid als de privé klanten kunnen kiezen voor een eenmalige uitgebreide opdracht of voor meerdere, gespreide onderhoudsbeurten per jaar.

Regelmatig onderhouden zorgt ook om tijdig problemen of mogelijke aantastingen of ziekten te zien.

Goed en regelmatig Tuinonderhoud is zo belangrijk, want het houdt je tuin fit, proper en zeer aangenaam om er te vertoeven.

Vraag ons bezoek voor offerte.

Boomverzorging

Jawel, bomen zijn erg belangrijk én mooi in de tuin.

Wij bieden een zeer ruime keuze aan bomen en zoeken met je jouw favoriete boom(en) op de gepaste plaats in de tuin. Je krijgt er informatie en wetenwaardigheden bij de keuze.

Plaatsen van inheemse en bepaalde exotische boomsoorten.

Diverse fruitbomen.

Snoeien en verzorgen van bomen.

Onderzoeken, advies, behandeling bij aantasting ziekten en plagen voor alle beplantingen.

Vellen van bomen en uitfrezen van de stronken, met opruimen/ wegvoeren.

De boomverzorging wordt uitgevoerd door wettelijk erkende boomverzorgers.